Lincoln Park Zoo

Fredag 5 Juni

Idag tog Heather med oss in till Chicago o lämnade av oss vid Lincoln Park Zoo. Där gick ja o pojkarna runt o lekte, tittade på djur, klättrade o hade de gött i solen tills Heather slutat jobba o hon kom o hämta oss. 
  
Vi åkte till de Italienska kvarteren o där blev de pizza o mozzarellsticks. Iväg o gick en sväng, köpte Lemonade-snowballs. Som isglass, eller "slusher" med färsk frukt o lemonade i. Kallt men ganska gott! 

Åkte hemåt, trafiken är verkligen underbar när de tar mer än en timma hem från city! Var underbart skönt dock, sol, nöjda barn (!), härlig värme, Michael Jackson på radion o Willy Wonka på DVD:n. 
Berättade om Sverige o livet på landet. Klart ja även berättade att Robin Söderling från Tibro tidigare under morgonen kommit till final! 
"Familjen" blev ordentligt förvånade över att vi hade älg i Sverige o att dom kommer in i trädgårdarna o käkar äpple utan att äta upp oss. Att vi hemma i frysen har både rådjur o älg o att de flesta har "små" bilar i Sverige.
 Tidigare när vi åt pizza förklarade även Aidan för mig att Fanta är som apelsinjuice.. Han trodde inte vi hade Cola eller Fanta i Sverige eftersom vi inte hade Franks RootBeer...

Kvällen spenderade ja o Rian med potträning o lite  "Jonah - a veggietales movie" medan dom andra var borta vid skolan o titta på Aidans första Baseballgame för säsongen. 
Sen åkte Heather o hyrde film så nu tittar ja på "The curious case of Benjamin Button". Än så länge en väldigt bra film! 

Får ta o gratulera mor o far på deras 27-åriga bröllopsdag med! :)


Imorrn bitti har Gavin baseballgame o sen blir de till att åka på familjepicknick i Chicago med Heathers syskon o så. Någon tradition dom har varje år. Hoppas de blir fint väder! 
Har lovat Nea att skicka hem lite sol så hoppas den har kommit fram till er o Nationaldagen! 


Än en gång så funkar de inte att ladda upp bilder.. tråkigt. ska försöka lösa detta på nåt sätt...



Kommentarer
Postat av: Linnea

Tack mia för solen:D den skiner.. det är du som skiner! fast nu sover du och jag är vaken. konstigt det känns, men snart kommer du hem:) haha okej då, om ett år. men får se om jag kommer till dig om ngn lyckas slå ned mig och sätta mig på det otäcka flygplanet. kramar

2009-06-06 @ 10:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0