Mot nya äventyr!

10 dagar
11 timmar
58 minuter..

..så lång tid är det kvar när jag skriver detta. Detta som ska till att bli mitt första, om än så viktiga blogginlägg.
I denna blogg kommer du att få följa min väg mot nya äventyr! 
Äventyr som snart, snart kommer att bli äventyr på andra sidan Atlanten.
Det är nämligen så de kommer att bli. Om 10 dagar, 12 timmar, 24 minuter så sitter jag i ett flygplan som lyfter från Landvetter, mellanlandar i Frankfurt o sedan beger sig vidare mot The big apple,  New York. 

I New York kommer jag bege mig till Long Island, där jag som liksom många andra, lite vilsna människor från världens alla hörn ska samlas på en skola. En skola där jag kommer lära mig om den amerikanska kulturen, hur man får ett säkerhetstänkande när man jobbar med barn och även, kanske visa upp min (och andra eventuella svenskars) dolda talanger genom att sjunga svenska sånger.
Torsdagen kommer att spenderas med SIGHTSEEING, - allt som man bör se i NY kommer att ses!

På fredagen är det då dags.
Genom att färdas med buss eller också med en av alla dess gula cabs, kommer jag bege mig till flygplatsen igen för att därifrån ta ett flyg till Chicago. I Chicago väntar det STORA mötet. Det är då jag kommer träffa dem som jag egentligen åker till USA för. 
Min "nya familj" för 1 år; Mamma, Heather och hennes 3 pojkar: Gavin 10år, Aidan 8år & Rian 2år.
Huvudsaken till att jag åker till USA är alltså för att jobba som au pair i Naperville, Illinois.


På denna blogg kommer jag dela med mig av tankar, händelser, möten med nya människor och om fantastiska och mindre fantastiska upplevelser jag kommer vara med om.
Det är alltså ett bra tips att läsa här ibland om du vill veta vad som händer under mina äventyr på andra sidan atlanten! 


Sleep tight! 
/maria.





RSS 2.0