I'm back, I'm back, you know it!

Okey, så kanske inte låten går egentligen men jag är ju heller inte lika grym som Kungen av Pop, Michael Jackson.
Var och såg filmen om honom på bio häromveckan, Vilken show de skulle blivit på hans konserter i London!!
Dansarna var sååå grymma!
Mycket har hänt sen jag skrev här sist;
Del 1:
- Syster Anna, bror Anders, kusin Rickard & kompis Koffe (numera döpt Chris Vans) kom till Chicago & jag flög dit för o träffa dem. Det blev sightseeing i Chicago med hjälp av fötter
& Segway som är ett grymt underskattat sätt att ta sig fram på! Helt underbart skoj var de samtidigt som man tog sig fram enklare än med en cykel!
Vy över stan fick vi uppe i Sears Tower och även från pariserhjulet på Navy Pier. (om ja inte minns helt fel var det där som det första pariserhjulet i världen fanns...)
En bil hyrdes och vi drog vidare mot Kanada. Spenderade en natt i London (japp finns tydligen ett London i Kanada också) och intog en bra go frulle på Starbucks innan vi drog vidare och kom fram till vårt mål - Niagarafallen!
De kan ju inte beskrivas med ord, inte med bilder heller för den delen, men Stort och mäktigt var de. Vi tog oss en båttur nedanför och blev rätt så blöta på köpet.
Nästa dag fick bilen jobba på bra eftersom vi sträckkörde till Indianapolis (om ja inte minns fel tog det ca 10 timmar inkl. kissepauser, matpauser och "leta-efter-marias-tappade-lins-i-en-affär" stopp.
Väl framme kom vi till pappas kusin Joseph och hans familjs hus. Här serverades det gooood kycklingssoppa,- det mest vällagade på länge!
Vidare åkte vi hem till Josephs son John, hans fru Anne och deras underbara bebis Lillian. (o inte att glömma, hunden Bailey)
Där sov vi underbart skönt för att dagen efter vakna upp till en härlig amerikansk frukost med bagels!
Joseph, John, Anders, Koffe och Rickard åkte ivät till ett "bilmuseum" där de fick se gamla Formel1-bilar osv.
Anne, Ann (vår syssling), Anna och jag åkte mot shoppingcentret där de blev en hel del inhandlat. På rean såklart. Killarna mötte upp oss för hamburgerlunch som Joseph bjöd oss alla på. TACK!
Vidare for vi och tog en lite avstickare till staden Gary, Indiana.
Eftersom jag inte kom ihåg vägen så stannade vi till på McDonalds och frågade en kille (eller var de en tjej?) om vägen dit vi skulle. Vi kom fram efter en stund och framför oss var ju såklart:
MJ:s hus - The King of Pop's hus - Michael Jackson's hus.
Inte det han bodde i i slutet utan det han och alla 8 eller var de 9 syskon växte upp i.
När jag var på roadtrip till de huset 5 dagar efter att han dött var de blommor, nallar, foton, människor, poliser och alla möjliga grejer utanför huset.
Nu var de i princip tomt.
En enstaka försäljare kvar som sålde "minnesgrejer" o så såklart några fler turister som tog bilder.
Men vi hann ju även med att träffa på Michael's kusin! Han var där och skötte om huset men bodde tydligen itne där han heller.
Efter lite kort så for vi vidare till....
DEL 2 kommer en annan dag för snart måste jag åka.
Ska åka och hämta 2 tyska au pairer som ska åka med mej till Silver Bay. Där ska vi spendera helgen genom att ta olika Collegekurser och därmed få 3 av våra 6 credits som vi måste ta under vårt år.
Så nu väntar väl 3-4 timmars bilkörning framför mig. Fredagsmyyys!
Hoppas allt är bra med er!
Vore kul om ni kommenterade så ja får se vilka som läser!
Kram kram o ha en bra helg!

RSS 2.0