Glad Midsommar!

hoppas ni därhemma har en riktigt bra midsommarafton! (-skväll nu..) 

Dagen här idag började med snabb åkning mot tåget som heather dock missade, så de va bara o strunta i att ge mej vägbeskrivning tillbaka hem o istället åka me oss hem o sen fick hon ta bilen in till Downtown Chicago o jobbet. 
De har vart orkanvarning idag o himlen har varit mörk så vi har hållt oss inne o målat o grejat. 
Nu har dock vädret blivit bättre! 
de är görvarmt o nu skiner även solen, så Gavin o Aidan har gjort ett "lemonad-stånd" ute på garageuppfarten. Dock har ingen bil stannat o köpt än.. stackars dom.. 

Jag har packat o grejat för ska så fort min värdmamma kommer hem åka antingen till Sandra i Glen Ellyn o därfifrån till Karin i St.Charles elelr direkt till Karin.
SEdan ska vi iväg på ett poolparty! Tror det var några som Karins värdbarn kände elelr nåt som ordnar de. Så de blir amerikanska high school kids där, hopaps vädret håller i sig bara! 
SEn blir de till att sova hos Karin o sen på lördag är de Au pair möte hos svenska Sara i Glen Ellyn. Där ska de bjudas på knäckebröd, ägg, sill o lingondricka! o förhoppningsvis även en midsommarstång om Sara knåpat ihop den! 

På lördagkvällen blir de mer midsommarfirande i Geneva hos den andra Sandra. På söndag ska vi alla svenskar till Geneva igen o på Sverige-picknick :) I geneva nästa vecka tro ja de anordnas sverigedagar men på söndag skulle de visst va nån picknick. får se va de är för nåt som händer :D 

Kommer nog inte ha nån dator i helgen så hoppas ni därhemma har en bra midsommar helg o att regnet håller sig borta för en gång skull! ni kan väl äta lite extra färskpotatis för min skull? 

(haha idag fick ja svaret på varför inte mitt Debit-card kommit med posten än,. Banken här har skickat de hem till mamma o pappa i Sverige istället! så nu får ja vänta på de ifrån Sverige istället.. )

Kram på er allihopa! 



Kommentarer
Postat av: storebror

UPDATE!!! :)

2009-06-25 @ 17:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0