Update helg 1!

 

 

jaa nu har de blivit så igen! Au pair livet är hektiskt! särskilt i ett hus som detta! Här kommer iallafall lite uppdatering!

 

Lördag 25 Juli

 

Tänkte ta Heathers cykel ner till centrum men när ja nästan var klar åkte hon själv iväg på den så ja fick snällt stanna hemma o vänta. Men när hon väl kom hem sa hon att vi skulle åka o hämta hennes mammas bil så vi kunde ha varsin bil under dagen. När ja fått bilen åkte ja ner till Naperville centrum för o gå runt o kika i affärer o prova min nya kamera lite runtom "Riwerwalken".

 

 

 

 

 

 

Efter ett tag åkte ja vidare till shoppingmallet där ja gick runt o kikade lite, Blev uppringd av Sandra o Sara som undra om ja ville komma till Glen Ellyn en sväng på kvällen.

40 olika tuggummisorter i köpcentret!

Karusell i köpcentret!

 

Så blev de o efter att ha skyndat hem ens väng för o söka upp vägen på google började ja köra mot Glen Ellyn. Som alltid här lyckades ja ju köra fel! inte alls lika lätt att hitta till Saras hus när de är mörkt ute minsann, Efter ganska många vändningar o telefonsamtal till Sara/Sandra kom ja fram. Istället för 25 min tog de 60! 

Hos Sara blev de lite glass o prat med andra Sandra över Skype innan ja var tvungen att bege mig hemåt igen. Hemvägen gick mycket bättre o efter 25 minuter parkerade ja i garaget. 

 

 

Söndag 26 Juli

 

Idag ringde väckarklockan alldeles för tidigt, redan vid 7 skråla den igång! 

Blev till att snabbt duscha o packa väskan för att sedan köra ett snabbt, snabbt cykelrace för att hinna med tåget in till Chicago. I chicago skulle ja träffa resten av svensk-tjejerna men eftersom ja bor i Naperville är jag den enda i mitt tågnät så ja fick sitta på tåget i en timme själv. 

Väl inne på stationen skulle ja möta dom andra vid matställena. Hittade dock inga tjejer vid matställena o kände inte igen mig där ja kom av tåget heller.. hm.. efter 2 telefonsamtal till Karin kom vi överens om att vi inte var på samma tågstation!! 

Klart att allt ska hända oss liksom. som tur var så var vi bara 2 block ifrån varandra så dom kom o hämta mig. Vi gick sedan direkt vidare till Sears Tower, numera Willis Tower, där vi skulle utsätta oss för svindlande höjder en stund. Eftersom det var fler än vi som planerat detta blev de till att stå i kö i mer än en timme innan vi fick ta hissen 103 våningar uppåt. 

Väl uppe blev de till att tvinga ut oss själva i "glasburarna" dom har utbyggda däruppe. Höjdrädslan visade att den fanns men oo va härligt de var att stå på ett glasgolv över Chicago city en sån underbar dag som de var!

 

Sears Tower

"glasburarna"

"glasburarna"

i "glasburen"

 

Karin från Falkenberg, Sandra H från Jönköping, Sara L från Gävlem Sanna från Skövde, jag, Sandra C från Edsbyn.

 

Resten av dagen spenderades med shopping i 7-våningsmallet i Water Tower o middag på Cheesecake factory.

Utanför Cheesecake factory

7 våningar shopping!

 

Hemåt bar de av o ja som skulle åka själv blev inte så ensam då allt folk i suburbsen hade vart på dagens Cubsgame o skulle hem me samma tåg som mej. Efter att 2 tågvagnar lagts till o även ja fått en sittplats tog de bara 1, 5 timme hem, då tåget vid varje station fick "motorstopp" o de var tvungna att starta upp det igen pga av ett tekniskt fel. 

 

Väl i Naperville skulle bandet "Lifehouse" spela på Napervilles College utomhusarena så där stod ja ett tag o lyssnade (varför betala när man kan lyssna gratis?) innan ja cyklade hemåt (både rätt o fel väg) efter en UNDERBAR dag i Chiago.


Kommentarer
Postat av: Lennart

Vilken tur att golvet höll i glasbalkongen när alla ni tjejer klev ut. Det är tur att vi inte ser allt du gör.

2009-08-06 @ 23:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0