mer update

Måndagen rullade på som vanligt o när tisdagen kom var de dags för KIDDIELAND!

Kiddielande är ett en "amusementpark" som byggdes upp år 1929. Man skulle kunna säga att de är som Liseberg fast mycket äldre, mindre o dåligare. 

Här skulle vi tillbringa dagen med Heathers syskon o syskonbarn o även hennes pappa för att fira Heathers 38åriga födelsedag som skulle inträffa några dagar senare. 

Väl i nöjesparken startade vi lätt upp med en hederlig karusell, ni vet en sån där man sitter på hästar som åker runt o upp o ner.. Den va inte så lugn som vi trodde så när vi alla hoppat av kändes de som lunchen var på väg upp igen. 

Under resten av dagen färdades vi i olika former av karuseller, snabbgående o farliga, barnvänliga o hemska saker såsom; farfars bilar, parishjul, "flumeride", virvelvind, "scrambler", bergodalbana osv. 

De var spännande att åka en enormt gammal bergodalbana där dom "gasade på" o bromsade tåget genom att dra i olika träspakar,, inget jobb att stå o sova på inte!

 

De var en härlig dag me mycket sol o mycket läsk för alla barn med sockerkick, på Kiddieland, går man o hämtar sin egen läsk i en automat, HELT GRATIS! ni kan tro att de blev många toabesök!

 

Hemvägen hade vi en bil full av ungar eftersom flera kusiner skulle ha en sleepover i vårt hus. Jippi!

 

Onsdagen spenderade ja me att vara utomhus o leka med Rian för att slippa ifrån kaoset med 6 killar inomhus men blev ständigt tvungen att gå in för o dra isär dom från att bråka, skrika o gråta. åhh!

 

Torsdagen hade ja tänkt att berätta för Heather att ja ville göra en rematch o byta familj. Gick inte som planerat o jag fick gå o sova med ännu mer frustrerande tankar än vad ja vaknat med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0